Tips för unga entreprenörer: En färdplan för företags framgång


Spread the love

Vad vi har upplevt under de senaste decennierna är ett skifte från den självskurna vägen för att tjäna din egen dime till en vältränad en där den unga professionalen filtreras genom en serie kaffe körs i företagslivet.

Unga företagare bör och ofta utmana det här systemet och står inför en till synes oändlig lista över hinder som uppstår genom utbildnings, finansiella och samhälleliga begränsningar.

Utbildningsgränser för ungdoms entreprenörskap
Även om varje enskild klass jag någonsin har tillämpat på entreprenörskap, vilket jag kan försäkra er inte så är det svårt att ta det vi lära oss i ett klassrum och tillämpa det på världen runt omkring oss. Jag lärde mig mer under min första vecka att försöka komma med en affärsidé än vad jag gjorde i minst hälften av de klasser som jag tog under hela mitt gymnasiumkarriär – för många unga är det så.

Det är av den anledningen att lösningar som den vi har byggt på Quarry Custom Clothing och hela konceptet DECA och Junior Achievement existerar.

Att hjälpa unga människor att komma in i affärer är ingen ny idé, men uppfattningen att vi behöver hjälp i första hand lyfter fram ett problem med vårt utbildningssystem – det som vi får i en lärobok eller ett klassrum är helt enkelt inte jämfört med det vi får utanför dessa utbildningsvägar. Det är på grund av denna uppfattning att nästan varje förstaårig universitetsstudent med entreprenörs ambitioner söker ut praktikplatser. Det finns brist på konkreta färdigheter som lärs ut i vårt utbildningssystem som vi är ansvariga för att lära sig på egen tid.

Finansiella begränsningar till ungdoms entreprenörskap
Om varje aspirant företagare hade Warren Buffetts färdigheter men saknade startpengar, skulle de fortfarande vara missgynnade av den värld där de försökte starta sin nya verksamhet. I mitt fall arbetade jag för en bättre del av 2 år på minimilön innan jag började Quarry, och det var till och med en överkomlig affärsverksamhet som startade. Jag var ivrig att gå ut ur jobbet, med min kompensation helt enkelt inte tillräckligt för arbetet jag gjorde, och det här är det olyckliga fallet för många unga med affärsfilen.

Att hitta finansiering bara för att betala för inkorporering avgifter, licensiering och kostnaden för din inventering kan vara den svåraste delen av en ung entreprenörs första steg. Med alla som investerar i dig hoppas du återvända, är det svårt att veta vem du ska lita på och hur du faktiskt ska betala tillbaka dem, vilket gör hela finansieringsprocessen oerhört svårt.


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips för unga entreprenörer: En färdplan för företags framgång

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in